ONS TEAM

Wie

Bijstand & Bewind bestaat uit twee hoog opgeleide bewindvoerders die jarenlang werkervaring hebben binnen de maatschappelijke en juridische dienstverlening. Opleiding en ervaring maken dat wij alle bagage in huis hebben om uw belangen te behartigen. Wij beschikken over een groot netwerk en kennen de sociale kaart. Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, vakkundigheid, maatwerk en transparantie.

Esme-Zian

Esme Zian
Bewindvoerder

Erik-Peek2

Erik Peek
Bewindvoerder

 

Esme Zian (1978) studeerde Management, Economie en Recht aan de Hogeschool van Amsterdam. Na haar studie werkte ze een aantal jaren in de profit sector, hierna maakte ze de overstap naar de reguliere en outreachende schuldhulpverlening waar zij onder andere ruimschoots ervaring en kennis op deed in het werken met verschillende doelgroepen die kampen met complexe schulden problematiek.

Erik Peek (1971) studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1999 is hij werkzaam in de maatschappelijke dienstverlening voor verschillende organisaties. Hij heeft een brede kennis wat betreft (sociaal) juridische en financiële zaken.
 Bekijk m’n LinkedIn pagina.